Rólunk



collage


A collage szó jelentése papírokból, fényképekből, képnyomatokból összeállított kép. Lényege az anyagok összeválogatásában és kombinációjában áll. Olyan speciális technika, aminek fő jellemzői a többrétűség és sokszínűség.

A collage blog egy olyan összművészeti próbálkozás /project, amely egyéni módon kívánja összefogni és egyesíteni a különböző művészeteket, legyen szó akár a legújabb divat trendekről, filmekről, színházi előadásokról, összművészeti performanszokról. A blog írói és szerkesztői mind olyan fiatalok, akik ezeken a területeken szereztek jártasságot, céljuk még mélyebbre hatolni az adott szakterületekben és egy sajátos válogatást megjeleníteni az oldalon. A project célja nemcsak az, hogy összeszedje az érdekes vagy kiemelkedő alkotásokat, hanem nyilvános fórumként szívesen várjuk a különféle alkotók munkáit is bemutatás céljából.

 

„A jó ízlés egyfajta érzékenység, mely oly ösztönösen kerül minden feltűnőt, hogy az, akinek nincs ízlése, egyáltalán nem is érti a reakcióit.” (Gadamer)

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr671454560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása