K.O. Madonnától



alxndra


A madonna.co.hu-n megjelenő hír szerint Madonna Revolver című számából nem fog klip készülni. Ennek ellenére hetek óta több videómegosztón elérhető egy nagyon is klipszerű felvétel. A madonna.com-on sem olvashatunk róla, egyelőre.


A felvételen Magde a sportlövészet helyett a bokszot választotta, a szorító kötelei között hívja küzdelemre a nézőket. Maradt a Sticky and Sweet Tour Like a prayer előadásából ismert frufrus szőke hosszú haj (ami minket, magyarokat Ciccolinára emlékeztethet...), sportnaci, hasizomvillogtatás. A bokszring mögött több kivetítő is látható, az összesen Madonna táncol, bemelegít, selyemköntösben érkezik a folyosón. Menet közben, amikor a fiúk küzdenek, villognak a vakuk, Madonna a mikrofont ölelve énekel. A madonna.com-on még nincs fenn az új klip, egyenlőre csak találgathatunk, hogy kinek a rendezése. Talán Jonas Akerlundé, mint a Celebration?

 



A bokszoló Madonna képe nem ismeretlen, hiszen a Hard Candy borítóján már ilyen felszerelésben láthattuk az énekenőt.



 

A Revolver című kislemez december 14-én jelent meg, a dal egyébként a november végi Celebration című album három új dala közül az egyik.

 

Hogy tetszik nektek?

Címkék: madonna hard revolver videoclip candy

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr221613792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zaan 2009.12.21. 17:39:10

A Celebration és a Revolver közelebb állnak a szívemhez, mint mondjuk a Hard Candys számok...
nemtom te hogy vagy vele... ;)

alxndra 2009.12.21. 18:27:51

A celebration rádió verzóija jobban tetszik, mint a videós, de a revolver a kedvencem :)
A hard candyről nekem a give it to me mindent visz!
süti beállítások módosítása