In memoriam Pina Bausch



alxndra

 

Láng Klára és Kerekes Zoltán fotókiállítása
 
 
Pina Bausch német koreográfusnő, aki ismerős lehet Pedro Almodóvar Beszélj hozzá! című filmjének kezdő képsoraiból, 1999-ben hosszabb időt töltött Magyarországon, az ehhez kapcsolódó élmények táncos feldolgozását 2000-ben mutatta be a Vígszínház. A Weisenland című produkcióhoz tartozó fotókból rendezett kiállítás még péntekig, azaz október 30-ig tekinthető meg a Goethe Intézetben. További információk itt!
 
A kiállítás szervezői Láng Klára és Kerekes Zoltán, akik ezzel tisztelegnek az idén nyáron elhunyt művésznő emlékének. Pina Bausch a  wuppertali táncszínház művészeti vezetője volt, az alábbi videó egy részlet a Le sacre du printemps (A tavasz szentsége) című előadásukból. A kiállítást ajánljuk a tánc, színház, fotózás szerelmeseinek.

 

Címkék: kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr671475992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása