A pünkösdi királylány



aNd aNd

Minap belenéztem a Viasaton3 futó, angol vagy amerikai licensz alapján készülő új műsorukba a Szeretem a testembe, melynek alapvetően az a koncepciója, hogy egy teljesen átlagos nőcit, aki utálja a testét és kórós önbizalomhiányban szenved, a műsor végére esztétikusabbá és önmagával szemben kevésbé kritikussá varázsolnak.

Az átváltozás persze sikerült, átlagos, igénytelen, ápolatlan anyukából lett egy kisminkelt, viszonylag jól öltözött, talán valakinek még szexisnek is számító középkorú nő.

Az átváltozás sikerült, a műsor idejére, de ez milyen hatással van a hétköznapjaira? Azért mert Soma Mamagésa meg lakatos Márk pár napra kezelésbe vette, rögtön megtanul magától is sminkelni, öltözködni? Vagy a két szakértő ott lesz mostantól minden lépésénél és majd segítenek, rajta például ha nem tudja majd melyik rúzs illik a bőrtónusához, vagy éppen amikor betipeg a C&A női osztályára, megmondják, neki melyik szoknya emeli ki a popsiját?

Egy rész erejére felemelték a nőt, felemelték egy másik szintre, oda ahova ő saját erejéből nem tudott elérni. Ráadtak drága Guess ruhákat, rendberakták a haját, az arcbőrét, talán valamennyire a lelkét is. De mi lesz vele a műsor után? Elkezdi majd hirtelen bújni a Cosmoplotiant meg az Ellet, korzózni fog a Váci utcában és lesi a trendi ruhákat mely a tömeg ízlése szerint jól áll neki, és amitől a többség majd a „divatos” skatulyába helyezi?

Lehet, inkább csak egy egyszerű pszichológushoz kellet volna elmennie, aki megmondja neki a frankót, és nem pedig az átváltoztatókhoz, akik ráadják ugyan a gyémántos nyakörvet, melyet erősen fognak és rángatnak, de egy hét elteltével le is csatolják a pórázt és útnak engedik szegény ebet a csillogó nyakörvvel együtt…

 

Címkék: divat nőilélek

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr731480039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása