Je Suis Belle & a Halloween



Zaan

A Je Suis Belle tervezői most ősszel is bemutatták legújabb kollekciójukat a Marie Claire Fashion Days keretein belül. Maga az esemény október 2-án, 3-án zajlott, ám ha a hazai Halloween lázról beszélünk nem lehet elmenni szó nélkül az ott bemutatott öltözékek és kiegészítőik mellett. Magukat a ruhákat az egyszerű, letisztult szabásvonalak, és a nem túl harsány színek jellemzik. (Bővebben a Marie Claire interjújában itt! )

Ettől önmagában nem került volna be a Halloweent körüljáró összeállításomba, azonban a kiegészítők, a bemutató zenéje és a divatillusztrációk miatt már igen. Az illusztrációval kezdem. A www.jesuisbelle.hu oldalon megtekinthető az új kollekció vizuális tálalása, a ruhák alatt nem valódi testek, hanem faágakból összeállt emberek jelennek meg.

Ha a bemutatót nézzük, akkor az egész estét nézve ez volt a legérdekesebb, és nem feltétlenül az ő ruháik tetszettek a legjobban, hanem a tálalás egyedisége tette ezt a kollekciót felejthetetlenné.

Az alábbi képeken látszódnak a faágakból készített dekoratív fejdíszek és nyakláncok, amik nagyon egyszerűen, mégis látványosan kapcsolják össze az inspirációt és az elkészült öltözékeket.

Mindeközben a zene kiválasztása is nagyon jól sikerült, a bemutató alatt a nézőközönség jól láthatóan élvezte a zenét. A képek nézegetése közben hallgassátok ti is!

 

 

 

 

 

Nektek mennyire jön be ez a hangulat ha divatbemutatóról van szó?

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (5/5)
Címkék: divat halloween je suis belle marie claire

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr711481524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása