"This is the moment, this is it"



alxndra

Mától, azaz október 28-tól kerül mozikba Michael Jackson várva várt visszatérésének felkészüléséről szóló koncert és dokumentumfilm, amely csak 2 hétig lesz látható a magyarországi mozikban. A korlátozott vetítés és jegyszám nemcsak nekünk magyaroknak jár ki, így történik az egész világon.

Ahogy közeledett a bemutató időpontja, sorra érkeztek a kétkedő vélekedések, hogy a filmben, ami júniusi (!) próba és táncfelvéteket tartalmaz, valóban Jackó szerepel-e vagy az őt helyettesítő dublőrök. A film készítőinek még azt is a szemükre vetették, hogy csak a világsztár csillogását mutatták be, aki mindig ereje teljében volt, akinek az élete csak "móka és kacagás". Nos, innen nehéz eldönteni, hogy mi is a valódi igazság, valóban Jackót láthatjuk-e, valóban júniusi felvételeket mutatnak-e be.... Én mégis azt gondolom, hogy a film lényege, hogy emléket állítson egy rendkívüli művésznek. Ennek lehet az az ára, hogy megszépítse vagy elkendőzze a hányattatot múltat. De ne felejtsük el, mindig lesznek olyan családi és kulisszatitkok, amik hiába foglalkozatnak minket, sosem derül rájuk fény.  Jackó életével és halálával még jó sokáig fog foglalkozni nemcsak a sajtó, de a zeneipar és a zenésztársak is, hiszen olyan jelentőségű művész volt, akit halálakor valóban az egész világ gyászolt. Gondoljunk csak a legendás Moonwalkra, a Billy Jeanre vagy a Thrillerre!



Videóként a film bemutatóját nézhetitek meg. Ti mit gondoltok a témáról? Megnézitek a filmet?

  

Címkék: film michael jackson this is it

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr701482724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aNd aNd · http://andraskonyhaja.blog.hu/ 2009.10.30. 18:18:51

Ha kasszát robbant biztosan megtoldják a két hetet még pár nappal, hónappal:)

alxndra 2009.10.31. 19:52:43

a halál még mindig a legjobb üzlet...
süti beállítások módosítása