Danubius vége, Sláger vége.



aNd aNd

Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat ezentúl. 

Az ORTT szerdán a Fidesz, a KDNP és az MSZP által delegált tagok voksával határozott a két országos kereskedelmi rádió műsorszolgáltatási jogosultságának odaítéléséről; a döntést egyhangúlag hozták meg. A kisebbik vételkörzetű, a lakosság 67 százalékát elérő - november 18-áig a Danubius Rádió által használt - jogosultságot az Advenio Zrt., a nagyobbik, 81 százalékos lefedettséget biztosító, most a Sláger Rádió adását továbbító hullámsávot pedig az FM1 konzorcium nyerte el hét évre.

Érdekes, hogy a politikusok hasonló döntésekben képesek egyöntetű döntést hozni, de ha nem éppen a saját vagyonuk felhalmozása a téma, akkor üvöltözve szidják egymás drága anyukáját.

Vásárhelyi Mária szociológus a Népszabadságnak azt mondta a lemondás alapját képező ORTT-döntésről, hogy ezzel a testületnek vége. Szerinte az ORTT tagjainak "ez volt az utolsó dobásuk". A szociológus biztosra veszi, hogy az új kormány megszünteti a testületet.

Forrás

Címkék: média rádió

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr501481409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása