ARTDECO Glamour Noblesse



Christiin
Sminkesünk tollából:
 
Az ARTDECO legújabb Glamour Noblesse névre hallgató színkollekciója nagyon glamour. A szemeden belülre a világos barackszínt, a fókuszpontra a lilát és kívülre a barnát tedd, majd lágyan dolgozd össze. Nagyon pasztell, nagyon elegáns, tényleg nagyon glamour.
Az ára is egész barátságos ahhoz képest, hogy ez a legdrágább készlet a kollekcióból.
 

 
A Glam Stars Liquid Eye Liner sem maradhat ki a sorból: tulajdonképpen ez egy vékony tus, amit a legcélszerűbb egy határozott mozdulattal meghúzni, szorosan a szempilláid tövében. Olyan lesz, mintha apró gyémántokat ragasztottál volna fel, csodaszépen csillog. 
 
 
Ebben a kis boxban megtalálsz mindent, ami a glamour stílushoz kell: finom színeket és sötétszürkét egyaránt. Természetesen mindegyik csillog, hiszen ez a kollekció egyik fő jegye; a csillogás. Ezeket a színeket úgy válogatták össze, hogy te bátran tudd keverni, ahogy neked tetszik. Fontos, hogy figyelj arra, hogy közel- vagy távol ülő szemed van. Ne csinálj magadból pörölycápát.
 
 
 
Glam Stars Lipstick. A rúzsok. Gyönyörűek, krémesek, lágyak. Nem utolsó sorban passzolnak a szemhéjpúderhez is. Kis ecsettel vidd fel, aprólékosan.
 
 
Glam Stars Lip Gloss. Ők a szájfények, amik illenek a rúzsok színeihez, tehát remekül tudod először a rúzst a már említett kis ecsettel felvinni, majd rá a szájfényt. Extra tartós, szuper csillogós és dúsabb hatású ajkakat eredményez.
 
 
Ceramic Nail Lacquer. A körömlakk, amit érdemes megemlíteni, hiszen gyönyörű, tényleg bűbájos, varázslatos. Az egész kollekció tényleg úgy ahogy van, GLAMOUR.
 

Sminkkel illetve sminkeléssel kapcsolatos kérdéseiteket várjuk ide a blogba vagy az email címünkre!

 

Címkék: smink artdeco

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr41537208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása