A 10 legszexibb rajzolt női karakter



aNd aNd

10. helyezett: Lois Griffin

A Family Guy istennője, napjaink talán legnépszerűbb háziasszonya és a sorozatvilág egyik szexszimbóluma. Ugyan nagy vetélytársa Marge Simpson pont novemberbe mutatja meg bájait a Playboy olvasóközönsége előtt, de bizton állíthatóm a Griffinék vörös hajú démonja se sokáig tartja magán ruháit, ha a kékhajú asszonyság sikert arat.

 

Lois is a negyvenes éveiben járó, három gyermekes anyuka így igen nagy teljesítmény tőle, hogy a halacskák, a fiatal nagymellű bombázók, és a klasszikus vampok közé bekerült a listánkra. A módos Peweterschmidt családba született, de a mérhetetlen gazdaságot és gondtalan életet feladta az igen nagy testtel, de annál kevesebb aggyal megáldott Peter kedviért. Sorsát igencsak nehezíti, hogy világuralom után vágyakozó gonosz kisfia mindenáron meg akarja ölni drága anyukáját, szerencsére eddig sikertelenül.

 

 

Lois zongoraleckéket ad, de a legtöbb idejét a családdal való törődés teszi ki. Szomszédjuk, a szexmániás Glenn Quagmire folyamatosan zaklatja, és természetellenesen bálványozza őt, köszönhetően a nem mindennapi adottságainak, hiszen a formás popsi és mellek mellet gyönyörű vörös haja és fiatalos laza stílusa van. Emellett persze a „nem a szépség a fontos, hanem a belső” és a „szép nő ronda pasi” kliséket is erősen eszünkbe juttatja. Más kérdés, hogy ez mennyire pozitív jelentőségű, lehet emiatt került listánk hátsó felére?

 

 

9. helyezett: Diána

A Scooby Dooból ismert 16 éves dögös vörös hajú, csinos lány mindig vonzza a veszélyt, rengetegszer kerül veszedelmes helyzetbe és érthető módon őt rabolják el legtöbbször a csapatból (na ja, majd szegény kis szerencsétlen Vilmát…). Fontos tulajdonsága, hogy kerüljön bármilyen nehéz helyzetbe is külleme hibátlan, nagy csetepaték közepette is olyan, mint aki a Cosmopolitanból lépett elő.

 

Mindenki kedvence, elegáns és gyönyörű. Mindig kalandra kész, bátran néz szembe minden veszéllyel, de sajnos mindig a többieknek kell kihúzniuk a pácból. Négylábú kollégájával ellentétben imádja az új kihívásokat, lételeme a nyomozósdi, és arról álmodik, hogy egykoron híres detektívregény-író lesz. A ragyogó szépségének és hibátlan köszönheti a 9. helyet a mi kis lajstromunkban. Érdekes, hogy eddig mindkét nőszemély vörös hajú a legszexibb rajzfilmkarakter listánkon. Vajon a rajzfilmkészítők egyik fura fétise, hogy ennyi a szexi vörös hajú nőci a rajzfilmekben? Vagy én vonzódom túlzottan a vörikhez?

 

 

8. helyezett: Pissy

A Macskafogó fekete démonja, a kegyetlen hidegvérű bérgyilkos. A patkánybanda legcoolabb arca. Szerencsétlenségre, csupa hülyével van körülvéve, többek között a hülye tyúk tökéletes megtestesítőjével, Cookieval. Nem szaporítom a szót, beszéljenek helyettem pár video bejátszás, rengeteg aranyköpéssel. Figyeljetek csajok és tanuljatok!

 

 

 

7. helyezett: Ursula

Ugye hogy a gonoszság mennyivel szexibb, mint a tündérkislányság? Erre tökéletes példa a kishableány rettegett tengeri teremtménye, Ursula asszonyság. A lista legsúlyosabb és vélhetően a többség számára legkevésbé dekoratív nőszemélye. Ugyan félig ember, félig polip, bőre fura szürkés színű és tömege is a tonnához közelít, de kisugárzása és humora feledteti az „apró” szépséghibáit. A magyar szinkronhangja, azaz Schubert Éva még jobban megdobja a hollywoodi istennőt, Bette Davist megidéző fantasztikus karaktert.

 

 

6. helyezett: Egetverő Arrogancia

Na tessék, megint egy gonosz karakter. Már-már egyértelműnek tűnik, hogy betegesen vonzódom a cselszövő csajokhoz. Ursulával ellentétben Arrogancia, magas, vékony, fehérbőrű és még kopasz is. Így őt sem lehet a klasszikus szépségideálok sorába sorolni, bár a mai korban talán modellnek alkalmas lenne. A klasszikus Disney Hófehérke történet magyar feldolgozásának gonosz udvarhölgye - majd királynője - így elnyerte a legszexibb magyar rajzfilmkarakter címét, megelőzve a Macskafogó cool Pussyját. Azért az jegyezzük meg, hogy a film végére, ahogy Hófehér is fogalmazott, Arrogancia erősen kikupálódik így nem kell megijedni, ha valakinek nem tetszik első látásra, mert biztosak lehetünk benne, hogy az utolsó 10 perces átalakulása elnyeri majd a többség tetszését is. Talán ezért került ilyen előkellő helyen a listánkra, mert képes a fejlődésre.

 

 

 3 percnél jön a kis cselszövőnk

 

 

5. helyezett: Szenilla

A Pixar tengeri kalandjának vicces és szenilis főszereplő lánykája, aki ugyan halszemmel lehet, hogy szexi, de kétlem, hogy átlag embereket pusztán a külsejével képes szexuálisan felcsigázni. Határtalan életkedve és a memóriaproblémájából adódó különleges humora azonban feledteti velünk, a nem emberi külsejét. A belső számít és nem a külső filozófiát meg csak tovább erősíti ha utánanézünk, hogy az eredeti hangját Ellen DeGeneres adta, aki szintén nem arról híres,hogy állandoan Dior divatbemutatóin grasszál fel s alá. Szeretünk Szenilla!

 

Szenilla (Dory) filózófiája az életre:

 

4. helyezett: Démona

A gonoszak leggonoszabbika,a külseje sátáni,a hangja démoni. Kicsit ugyan sértődékeny, hiszen pusztán azért, mert nem hívták meg a királyi sarj megszületésére rögtön el is átkozta szegény újszülött gyermeket. Persze hisztérikus hajlamának kiteljesedése leginkább a sárkánnyá változása mutatta be leginkább ezért inkább kerüljétek, nehogy békává változtasson titeket.

 

3. helyezett: Betty Boop Már 80 éves, így nyugodtan kijelenthető, hogy ő a lista öreg matrónája. A női egyenjogúság egyik élharcosa, a szexuális forradalom emblematikus figurája és a pin-up stílus arca. Karakterét közel 100 rajzfilm őrzi, így aki kedvet kapott, hogy megnézze a mi Bettynket mozgóképen is, annak rengeteg válaszható lehetősége van. Ugyan manapság nem készül az ő szereplésével rajzfilm, de népszerűsége napjainkra még inkább az egekbe szökött köszönhetően a retro hullámnak.

 

2. helyezett: Ariel Nesze, még egy nőszemély, aki nem rendelkezik lábakkal, jó igaz, a film végére ugyan megkapja őket. Azt mondanom se kell már, hogy megint egy vörös hajzuhataggal megáldott szépség, ez vajon már hányadik a listán?! Persze akik sellő fétissel vannak megáldva, mint mondjuk Joey a Jóbarátokból azok örülhetnek, hiszen a tenger kis hercegnőjének kalandjait több részen keresztül is nyomon követhetik. Nem kell pusztán a 85. perces eredeti rajzfilmmel beérniük.

 

1. helyezett: Jessica Rabbit A firka negyed „királynője”. A tökéletes nő megtestesítője, elképesztő vörös haj, telt ajkak, igen méretes mellméret, a kötelező darázsderék és kerek popsi. Angelina Jolie, Monroe és Nicole Kidman tökéletes keveréke. Csak az ízlését nem tudjuk igazán megérteni, tekintve, hogy férje egy nyúl így fel lehet tenni a kérdést, hogy talán nincs meg neki mind a négy kereke.

Címkék: nők rajzfilm top10 szexik

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr391564509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinga, (törölt) 2009.11.30. 23:35:12

Szerencséd, hogy vörös lett az első. :) Vörös hajú nőktől óvakodnod kellene, nem mondta az anyukád? :)

aNd aNd · http://andraskonyhaja.blog.hu/ 2009.12.03. 13:05:20

halmániás korszakomat élem naaaa:D
süti beállítások módosítása