Az 5 legjobb meleg arc a sorozatok világából



aNd aNd

Gondoltam egyet és összeválogattam a leginkább közkedvelt vagy utált meleg szereplőket az amerikai sorozatok világából. Lehet vitatkozni a sorrenden, meg hogy miért csak fiúk, de nyugi lesznek majd csajok is, idővel. Ha valaki kimaradt kommentként várunk még ötleteket. Akkor kezdődjék a lista. Jó olvasgatást.

 

5. David Fisher (Sírhant művek)

A középső gyermek, aki apja mellett hűen vezette a céget. Temetésrendezőként már tapasztalatokkal rendelkező, boncoláshoz és helyreállításhoz egyaránt értő szakember. A történetben sokak által leginkább megvetett karaktere, hiszen homoszexuális. Érdekes színt visz az egész sorozatba, teljes mértékig emberi, a jelleme is neki a legkidolgozottabb. Az őt játszó Michael C. Hall ismerős lehet sokaknak utólag, ő a méltán nagysikerű Dexter címszereplője, merőben más szerepkörben: ott érzéketlen sorozatgyilkos, itt viszont galamblelkű és roppant sérülékeny férfiú.

 

Fisher negatív képzelgése

 

4. Andrew Van de Kamp (Született feleségek)

Született feleségek tini rosszfiúja, igazi ördög, aki nem egyszer tönkreteszi anyukája, a csodálatos Bree életét. Lop, csal, hazudik, az utcán ribanckodik és még embert is öl. Gyerekes kicsinységből egyszer ügyvédet is fogadott, hogy anyjáról bebizonyítsa alkoholizmusát. Siker esetén megkapta volna a bankszámláján található tetemes vagyont mely elméletileg csak 21 éves kora után járt neki. Ejnye Andrew, sok rosszat tettél a tűzre, tuti a pokolra jutsz, de legkevésbé azért mert meleg vagy.

 

Bree azért a pohár fenekére néz

 

3. helyen megosztott eredmny született a Fiúk a klubból két szereplője között:

Emmett Honeycutt

A Showtime egyik legnépszerűbb sorozatának a Fiúk a klubbólnak a hajtűdobáló, divat érzékeny meleg karaktere, az összes melegekkel kapcsoaltos általánosítást magán hordozza. Bár erősen dramatizáló személyiség, és első látásra egy hisztis fiúkának tűnhet, ő ennél valójában jóval több, komplexebb. Csapongó, életvidám ember, aki igazán sose tudja, mit akar, több munkája is van az évek során kezdve ruhabolti eladótól a pornószakmáig, sőt pár alkalommal még aprócska alsónadrágban is felszolgált idősebb kéjenc bácsik ebédjén, vacsoráján. Vágyik a szerelemre, és a tökéletes álom pasijára, melyet a sorozat ideje alatt többször meg is talált, egyszer például legjobb barátja, Ted Schmidt személyében.

 

Emmett egyveleg

 

 

Brian Kinney

A meleg éjszakai élet Number One-ja, a pittsburghi melegek netovábbja. Nem hisz a szerelemben, minden este más pasival látni! Nem a modoráról híres, ami a szívén ,az a száján. Mindezt flegma és trágár módon teszi, sokszor megsértve ezzel a barátokat is. Arrogáns, jóképű, egoista és könnyűvérű. A párkapcsolatot és a házasságot elutasítja, azokat, aki pedig hisznek ebben igencsak lenézi. A karakterét gyakran kritizálták, mert a homoszexuális emberek negatív sztereotípiáit erősítette. Szíve mélyén jószívű ember, többször segített barátainak, fiatalkori szerelmével, a leszbikus Lindsayvel, közösen összehoztak egy kisfiút is, hogy a szőke lány a szerelmével közösen nevelhessen egy gyermeket.

 

Brian Kinney egyveleg

 

 

2. Stewie Griffin (Family Guy)

Az ördögi Stewie a Grffin család legkisebb gyermeke, világuralmi terveket dédelgető csecsemő, aki sokak szerint bizonytalan szexuális beállítottsággal rendelkezik és felsőbb társadalmi osztályokra jellemző angol akcentussal beszél, valamint különleges tulajdonsága, hogy ellenállhatatlan vágyat érez, azzal kapcsolatban, hogy eltegye láb alól az anyukáját. Ugyan Stewie egy éves de én biztosra veszem, hogy nem a női nem felé vonzódik, hiszen szinte minden részben van kisebb-nagyobb utalás arrol hogy igenis a férfiak vonzzák. Nem egyszer álmodott félmeztelen pasikkal, többször kikezdett Briannel, sőt egyszer kijelentette, hogy milyen jó lenne ha homoszexuális lenne, hiszen a nőkkel olyan nehéz.

 

Stewie gondolatai...


 

 

1. Jack MacFarland (Will és Grace)

Mit lehet mondani Jackről, avagy ahogy magát hívta egy időben Csak Jackről. Amerikai máig legnépszerűbb melegekkel kapcsolatos sorozatának (20 millióan is nézték) egyik pörgő forgó mellékszereplője, aki a részeges, gyógyszerfüggő barátnőjével Karennel nagyobb népszerűséget értek el mint a két főszereplő Will és Grace. Harsány és felszínes. Cserélgeti a partnereit, az állásait, sok mindennel próbálkozik, így például színész, kereskedelmi munkatárs, valamint tanuló ápoló. A híres dívák imádója, táncolt Jennifer Lopezzel és Janet Jacksonnal, találkozott Cherrel és rajongott Madonnáért. Feledhetetlen!

 

Jack bejelenti, hogy ápolósuliba akar járni.

Címkék: sorozat top5 melegtéma

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr61570950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alxndra 2009.12.07. 16:00:52

és a szex és new yorkos fiú, amikor összezúzza a babakollekciót? :)
süti beállítások módosítása