Ki énekelje idén a Santa baby-t?



alxndra

A Santa baby a karácsonyi dalok egyik legtöbbet feldolgozott slágere. A dal 1953-ban indult hódító útjára, Eartha Kitt előadásában. 

Azóta nem telik el év, hogy a világ ismert énekesei (és több száz tini lásd: youtube) ne éreznének késztetést, hogy ők is elénekeljék. Marilyn Monroe a Diamonds are a girl best friend, a Happy birthday Mr. President (amit Geronazzo Mária is elénekelt, kész feldolgozási őrület!) mellett szintén fantáziát láthatott a dalban. De valóban ő látott? A legutóbbi pletykák szerint a neki tulajdonított dalt nem ő, hanem Cynthia Basinet énekli, Marilyn pedig soha nem énekelte fel a Santa Baby-t. Ha már Marilyn, akkor nem csodálkozhatunk, hogy Madonna is kedvet kapott a slágerhez. Lehet, hogy ő is az átverés áldozata, de nézzük, hogyan teljesített:

 

A dal mellett döntött Kylie Minogue, Christina Aquilera, Shakira, Mariah Carey, Taylor Swift, a Pussycat Dolls és Snoop Dogg, és még (akkoriban) Puff Daddy is:

 

  

Melyik változat a legjobb? És itt a nagy kérdés:

Idén ki énekelje el a Santa baby-t??

Címkék: karácsony madonna kylie minogue santa baby

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr131573862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása