Top 10 - 2009 legjobb videoklipjei - 3.



Zaan

A következő szám premierjét nagyon stílusosan egy Alexander McQueen divatbemutatón hallhatták a szerencsés jelenlevők, cserébe a klipben is feltűnik egy-egy darab a tervező 2010-es tavaszi kollekciójából. Ez alapján már nem nehéz kitalálni kire gondolok, de további segítségnek itt van pár kép és a divatbemutatóról két videó.

 Alexander McQueen Spring 2010 Ready-to-Wear

Alexander McQueen Spring 2010 Ready-to-Wear

 

 

A számhoz nem csak, hogy jó klip készült, de népszerűsége is kétségbevonhatatlan. Mostanában nem tudok úgy bemenni egy üzletbe, hogy ne ez szóljon épp odabent. Ha csak a stylingot nézem akkor valószínűleg ez lett volna a number one és az is biztos, hogy Gaganak ez eddig a legerősebb videoja. Mindezek ellenére készült idén két olyan videó ami a Bad Romance-t is felülmúlja.

A bejegyzés trackback címe:

https://collage.blog.hu/api/trackback/id/tr851628561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása